Over Comvita

over Comvita Header Comvita de oorsprong van manuka

Over Comvita: de start in 1974

Mensen koppelen aan de natuur en goede gezondheid. Zo begon het allemaal in 1974.

De oprichters Claude Stratford en Alan Bougen hadden een visie waarbij ze gezonde mensen voor zich zagen. Bijen waren hun inspiratie en honing hun medicijn. Vandaag de dag vervolgt Comvita deze visie door onderzoeken te doen naar bijenproducten, natuurlijke ingrediënten te selecteren en door kwalitatieve producten te produceren. 

Al snel voelden andere mensen zich aangetrokken tot dezelfde visie, doordat men goede verhalen van de gemeenschap hoorden. Paengaroa (een dorpje in Nieuw-Zeeland) is de thuisbasis van Comvita, een plek waar mensen leren samen met de natuur te werken.

Manuka Honing uit Nieuw-Zeeland

Alle Comvita® UMF® Manuka Honing is traceerbaar – van bijenkorf tot winkelschap. We werken nauw samen met onze imkers om UMF® Manuka Honing van de hoogste kwaliteit te produceren. Van vulkanische gebieden uit ruige Nieuw-Zeelandse Noord- centrale eilanden tot de heuvels van Northland, zijn er veel factoren die de kwaliteit van manuka honing kunnen beïnvloeden. Manuka honing is een natuurproduct en zon, wind en regen spelen allemaal een rol daarin. 

Comvita en duurzaamheid

Duurzaamheid voor Comvita is ongelooflijk belangrijk omdat het de kern vormt van wat we doen. Het weerspiegelt zich in de manier waarop we werken: van de manier waarop we onze grondstoffen afleveren, tot het leveren van eindproducten aan consumenten over de hele wereld. Het beeld dat we over de hele wereld hebben, is van een schone en groene omgeving. Wij ontwikkelen onze producten in een duurzame omgeving, daarom zorgen wij ervoor dat de groene image van  Nieuw-Zeeland gehandhaaft blijft en waar mogelijk verbeterd wordt.

Het assortiment van Comvita bestaat uit Manuka honing producten, propolis- en mondverzorgingsproducten en tafelhoningproducten. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij De Online Drogist

Comvita de oorsprong